Contact

Edelsmid in hart en nieren

Edelsmid in hart en nieren

Een sieraad verdient persoonlijke aandacht en excellent vakmanschap

Mijn passie is het samensmeden van uw ideeën en mijn vakmanschap tot een mooi, waardevol en persoonlijk sieraad. De aanschaf van een sieraad is vaak verbonden met een bijzondere gebeurtenis. Een sieraad met emotionele waarde koop je daarom niet in een winkel. Zo’n sieraad verdient persoonlijke aandacht en excellent vakmanschap.

Hoe? Samen nemen we uw wensen door en aan de hand van voorbeelden van materialen en edelstenen komen we tot een ontwerp. Ook het vermaken van bestaande sieraden naar een nieuw ontwerp behoort tot de mogelijkheden.

Ik bied u de gelegenheid om getuige te zijn van het ontstaan van uw sieraad. U kunt bij voorbeeld aanwezig zijn bij het smelten van het goud. Of als het om een gedenksieraad gaat, dan geef ik u graag de mogelijkheid om samen het gedenkmateriaal te verwerken. Opdat uw sieraad nog meer emotionele waarde krijgt.

Atelier 2
smederij

U bent van harte welkom om vrijblijvend en in alle rust uw wensen te komen bespreken in mijn atelier in Barendrecht. Een erg drukke agenda? Dan kom ik voor een eerste kennismaking graag bij u langs.

Maak een afspraak
Atelier 1