Contact

Recensies van klanten

“Het was voor ons een bijzondere ervaring om te zien hoe een vakman onze wensen en ideeën omzette naar een prachtig eindresultaat. Vanaf de eerste kennismaking tot de onthulling van de trouwringen voelden we ons thuis aan de spreektafel van Jeroen Witkamp. Zonder het gevoel te hebben dat er iets werd opgedrongen hebben we de juiste keuzes gemaakt. Zoek je iets speciaals wat niemand anders heeft, dan is dit atelier het juiste adres! ”

- Rens

“Bij toeval kreeg ik het profiel van Jeroen Witkamp onder ogen. Ik heb contact gelegd en kort daarna zat ik bij hem aan tafel in zijn atelier in Barendrecht om te brainstormen over wat hij zou kunnen maken van een voor mij zeer dierbaar, maar oubollig sieraad. En werkelijk waar, hij heeft mijn verwachtingen overtroffen. Een 58 jaar oude ring, die mijn vader aan mijn moeder had gegeven ter ere van mijn geboorte heeft hij omgetoverd tot een trendy hanger die zeer draagbaar is. Mijn vader overleed kort na mijn geboorte en de ring is verdrietig genoeg het enige tastbare dat ik van hem bezit. De wijze waarop Jeroen de ring heeft omgevormd tot iets tastbaars wat ik zo vaak als ik wil bij me kan dragen is hartverwarmend. Het was best spannend om iets wat op meerdere fronten waardevol voor mij is achter te laten bij iemand die je nog niet goed kent en zonder te weten wat het resultaat zou worden. Ik moest het tenslotte doen met een schets op papier. Jeroen heeft mij absoluut niet teleurgesteld. Sterker nog: hij heeft mijn verwachtingen zoals gezegd op alle fronten overtroffen. Van het restant van het goud van de ring van mijn vader en de trouwring van mijn man( die hij nooit meer draagt) heeft Jeroen vervolgens een nieuwe prachtige ring ontworpen die ik dagelijks met veel plezier draag en waar ik al veel complimenten over heb gekregen. Ik kan Jeroen dan ook van harte aanbevelen.”

- Wilma.

“Vanaf 1994 had ik mijn Amerikaanse verlovingsring met trouwring in de kast liggen. Oftewel meer dan 27 jaar. Want ja, als je gescheiden bent draag je deze ringen niet meet toch? Maar wat nu? Totdat ik op LinkedIn een prachtig ontwerp, gecreëerd door Jeroen voorbij zag komen. Ik was verbaasd van de kracht die het sieraad uitstraalde, daar wilde ik meer van weten. En na een bezoekje onder het genot van een kopje koffie en een babbeltje heeft hij mijn wensen opgenomen. Spannend natuurlijk, want je laat daar wel iets achter en je gaat met een verwachting naar huis. Nadat enkele weken verstreken waren kreeg ik bericht, je mag komen passen. En dan zit je daar, het moment van het openen van het doosje... Wow, precies zoals ik mij voorstelde, precies zoals ik het wilde. Een letterlijk schitterend ontwerp, bijzonder, daar is er maar één van, uniek en uitzonderlijk. Jeroen bedankt en tot snel voor het volgende ontwerp!”

- Linda.

“Op zeer bijzondere momenten in mijn leven heeft Jeroen weten bij te dragen met een prachtig sieraad. Hij is geïnteresseerd en enthousiast en neemt de tijd om te luisteren naar wat ik zoek, en het verhaal achter het sieraad en weet dit te perfectioneren in een prachtstuk dat mijn wensen overtreft. Hierdoor hebben mijn ringen, armbandje en ketting een persoonlijk verhaal en elk volgend sieraad zal ik dan ook zeker bij Jeroen laten maken.”

- Laura.

“Na het overlijden van mijn man ben ik samen met Jeroen het creatieve proces aangegaan. Dat heeft geleid tot een unieke ring in een moderne stoere uitvoering, maar wel vol symboliek, gemaakt van onze trouwringen en nog een andere ring die ik van mijn man kreeg. Jeroen maakt prachtige sieraden en neemt de tijd om jou, en je verhaal te leren kennen. Omdat ik moeite had om afstand te doen van de ring van mijn man, bood Jeroen mij aan om zelf de ringen te smelten. Dat was voor mij een prachtige helende toevoeging aan het proces. Bedankt Jeroen het is een top ring geworden.”

- Karin.

“Dat Jeroen een echte vakman is, dat mag duidelijk zijn. Wat een prachtig resultaat hebben wij ontvangen! Jeroen laat met zijn werk zien dat het echt vakwerk is. Met zijn persoonlijke aandacht en zorg hadden wij alle vertrouwen dat onze ringen werden gemaakt zoals we dat hadden gehoopt. En het bijzondere eraan is dat het begint met een verhaal. Jeroen luistert aandachtig en schetst ondertussen wat mee. Stelt de juiste vragen om te komen tot een concept. Geeft keuzes mee om af te wegen. En zo vormt het zich naar een unieke schets op maat gemaakt. En door zijn persoonlijke benadering is het echt een uniek eindresultaat geworden. Superblij mee, ik zou het vakmanschap van Jeroen aan iedereen aanraden! Ook als je nog geen flauw idee hebt wat je wil, ben je bij hem aan het juiste adres.”

- Lianne.